Varkenshouderij

NL +31 (0)88 02 48 070
BE +32 (0)51 31 10 54

Vragen? Bel ons

Gezonde groei? Vertrouw op VIDA!

 

Het nieuwe VIDA assortiment biggenvoeders is ontwikkeld om vanaf de geboorte tot aan de slacht de best mogelijke prestaties te realiseren en daarmee een optimale winst voor u als zeugenhouder. De VIDA voeders bieden een passende oplossing voor de uitdagingen van biggen in elk stadium van hun jonge leven. Het VIDA assortiment bestaat uit:

  • Een melkvervanger (VIDA milk) ter aanvulling op de zeugenmelk in de eerste levensfase.
  • Een prestarter voer (VIDA prestarter) met zeer goed verteerbare eiwitten, gemaakt om de eetlust van biggen op te wekken en de darmen voor te bereiden op de overgang naar vast voer.
  • Een exclusief voerconcept voor gespeende biggen tot 70 dagen, gericht op een uitstekende voeropname en een probleemloze en gezonde groei.

 

Afbeelding: VIDA milk zakgoed

VIDA Milk

VIDA milk biggenmelk is uitermate smakelijk en ontwikkeld voor biggen direct na de geboorte. De melk kan zowel met de hand als machinaal worden toegediend. De samenstelling van VIDA milk benadert de samenstelling van echte moedermelk. Het is de beste melk na moedermelk.

 

Afbeelding: VIDA prestarter zakgoed

VIDA Prestarter

VIDA  prestarter is een smakelijk meel boordevol melkeiwit. Het kan zowel droog als nat aan biggen van één tot drie weken leeftijd worden verstrekt.  Dit melkeiwitrijke meel is voor jonge biggen de ultieme eerste kennismaking met vast voedsel.

 

Afbeelding: Vida Optima

VIDA Optima

Optimale voeropname, vertering en darmgezondheid voor gezonde groei.
De Optima reeks is een blauwdruk voor hoge winstgevendheid en goede technische resultaten.

 

Afbeelding: Vida Maxima

VIDA Maxima

Gericht op uitstekende technische prestaties.
Dit wordt bereikt door een scherpe voederconversie in combinatie met een goede groei,  dus gunstig in kosten per kilogram groei.

 

Afbeelding: Vida Prima

VIDA Prima

De Prima reeks zet in op optimale darmgezondheid, de best mogelijke prijs-prestatieverhouding en de laagste voerkosten. Het meest geschikt voor biggen met een zeer hoge opnamecapaciteit.

Afbeelding: Vida Vital

VIDA Vital

Voor maximale zorg voor darmgezondheid, veilige groei en goede technische resultaten. Ontwikkeld om het risico op diarree te minimaliseren.

 

Meer informatie?

Meer weten over het VIDA assortiment en de resultaten in de praktijk? Neem dan direct contact op met de ForFarmers specialist in uw regio!


Direct contact